Kik vagyunk?

A Signatera™ teszt magyarországi forgalmazója a PentaCore Laboratórium

További információért kérjük, konzultáljon kezelőorvosával, látogassa meg a www.signaterateszt.hu oldalt vagy keresse fel a PentaCore Laboratóriumot:

PentaCore genetikai szakrendelés és laboratórium: 1094 Budapest, Bokréta u. 5-7.

PentaCore Laboratórium és kihelyezett mintavétel a Semmelweis Egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikáján: 1083 Budapest, Korányi Sándor u. 2/a

Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80-69-69-69-es ingyenes zöld számunkon!

Kik vagyunk?

Natera Inc.

A Signatera teszt megvalósítója.

A Natera Inc. alapításának célja az volt, hogy fejlessze a genetikai betegségek várandósság alatti korai felismerését saját innovatív technológiája révén.
Vezető termékei által azóta több millió várandósnak és családjának nyújtott lehetőséget arra, hogy megismerjék gyermekük genetikai egészségét, így támogatva a családokat a szülővé válás útján.
Azt a széleskörű szakértelmét felhasználva, hogy megbízhatóan képes vizsgálni a vérben keringő parányi DNS darabokat (a sejtmentes (cell-free) DNS-t), a Natera mostanra megalkotta a daganatosok vérből végezhető, a molekuláris reziduális tumorok (MRT) korai és pontos kimutatását szolgáló tesztjét is. A Natera missziója, hogy megváltoztassa a betegségek kezelését világszerte, javuljon a reproduktív egészség, valamint a daganatos és szervátültetett páciensek ellátási lehetőségei területén.

https://www.natera.com/

PentaCore Laboratórium

Magyarország meghatározó géndiagnosztikai laboratóriuma.

A PentaCore Laboratórium egy olyan, Magyarországon egyedülálló, ügyfélcentrikus egészségügyi szolgáltató, amely aktívan hozzájárul az egészségtudatos társadalom fejlődéséhez.
A 2008-ban alapított laboratórium elsősorban világszínvonalú molekuláris biológiai meghatározásokat fejleszt és végez budapesti - az elérhető legmagasabb felszereltségű - molekuláris diagnosztikai laboratóriumaiban. Ezen vizsgálatok magukba foglalják különböző kóroki - illetve betegségekre hajlamosító genetikai mutációk felderítését, személyre szabott daganatterápiához kapcsolódó meghatározásokat, illetve számos olyan korszerű vizsgálatot is, amelyek hazánkban csak a PentaCore Laboratórium kínálatában találhatók meg.
Széleskörű saját genetikai szolgáltatási profilja mellett a kaliforniai Natera Inc. kizárólagos hazai képviselője a hordozóssági-, magzati diagnosztikai és onkogenetikai vizsgálatok területén.

https://www.pentacorelab.hu/

Kérjük adja meg személyes adatait és küldje el kérdéseit, amelyre szakértőink 24 - 48 órán belül készséggel válaszolnak.

Köszönjük, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Hiba történt, kérjük próbálja újra.