Dr. Dank Magdolna

Prof. Dr. Dank Magdolna a Semmelweis Egyetem Belgyógyászati és Onkológiai Klinika igazgatóhelyettese, az Onkológiai Részleg vezetője. Általános orvosi diplomáját 1986-ban szerezte a Semmelweis Egyetemen, majd a belgyógyászat szakvizsga mellett a klinikai onkológia és klinikai farmakológiai szakvizsgát is megszerezte. Számos hazai és nemzetközi tudományos bizottság tajga és alapítója. 2008-ban megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét. Egyetemi tanári kinevezésben részesült 2017-ben. Oktatói tevékenysége mellett szakmai közleményeinek száma meghaladja a százötven publikációt.

http://semmelweis.hu/wp-content/telefon/documents/emp/cv/hun/11550.pdf

Dr. Szász A. Marcell

A Semmelweis Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát (2006) és PhD fokozatot (2012), melyeket követően patológia (2014) szakvizsgát tett. Tanulmányai során hosszabb látogatásokat tett a Charité és Karolinska, valamint a tengerentúlon a Johns Hopkins, Harvard és Chicagói Orvosi Egyetemeken. Tudományos érdeklődése középpontjában az alkalmazást szem előtt tartó projektek állnak, különös tekintettel a patobiológiai folyamatok és biomarkerek azonosítására emlődaganatos betegségekben és más szolid tumorokban.

Számos magyar és külföldi tudományos elismerés díjazottja és szakmai társaságok tagja. A Magyar Szenológiai Társaság főtitkára 2014 óta, és a Semmelweis Egyetem Onkológiai Központjának tudományos vezetője 2016-2019-ig.

Az európai Cancer Moonshot program klinikus kutatója és patológusa.

http://www.bel1.semmelweis.hu/celok.aspx

Kérjük adja meg személyes adatait és küldje el kérdéseit, amelyre szakértőink 24 - 48 órán belül készséggel válaszolnak.

Köszönjük, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Hiba történt, kérjük próbálja újra.