May 14, 2021
Hír

COVID-19 tesztet is kérhet a Signatera vizsgálat mellett a PentaCore-ban

Ha Ön a molekuláris diagnosztika vívmányait alkalmazó, a rákterápia és a daganat diagnosztika során egyaránt jól használható Signatera tesztet választotta, vagy egyéb vizsgálatra jelentkezett hozzánk, lehetősége van az előre lefoglalt időpont előtt egy koronavírus tesztet is elvégeztetni. Az általunk használt Dél-Koreából származó, magas minőségű szerológiai gyorstesztben az IgM és IgG meghatározás külön egységben történik, pontossága maximális.

Tisztelt Ügyfeleink!

 

A PentaCore Laboratóriumban arra törekszünk, hogy a korona vírus okozta járványügyi helyzetben a hatósági előírásoknak maximálisan megfelelve, és még azon is túl védjük ügyfeleink,valamint kollégáink egészségét. Ezért a mintavételek és a vizsgálatok a koronavírus tesztelésre vonatkozó eljárásrendek és szigorított infekciókontroll szabályoknak megfelelően kerülnek elvégzésre. A védőfelszerelések és fertőtlenítőszerek alkalmazása mellett ózonnal is csíra mentesítjük rendszeresen helyiségeinket.

 

Ügyfeleinknek lehetőség van arra, hogy az előre lefoglalt időpontban történő vizsgálat előtt a jelenleg elérhető legbiztonságosabb és legpontosabb COVID-19 szerológia gyorsteszttel szűrjük meg pácienseinket. Az általunk használt gyorsteszt ellenőrzött, magasminőségű Dél-Koreából származó meghatározás, amelyben az IgM és IgG meghatározás külön egységben történik, maximális a pontossága. A vizsgálatok elvégzésére speciálisan leválasztott helyiségeket alakítottunk ki, amelyeket rendszeresen, minden ügyfél után fertőtlenítünk.

 

A COVID-19 szerológiai gyorsteszt kedvezményes ára egyéb vizsgálatainkra bejelentkezett ügyfeleinknek 10.000 Ft. Amennyiben a páciens kísérővel érkezik, akiszintén szeretne szerológiai szűrővizsgálatot, a kísérőnek is a kedvezményes vizsgálati díjat számoljuk fel.

 

Azon pácienseink, akiknek nincs előzetes foglalása más vizsgálatainkra, de szeretnék megcsináltatni aCovid-19 szerológiai vizsgálatot, természetesen őket is maximális biztonsággal és szakmaisággal szolgáljuk ki, ez esetben a COVID-19 gyorsteszt vizsgálat ára 13.000 Ft.

 

A vizsgálat eredménye a helyszínen megismerhető (és pld. lefényképezhető). A hivatalos elektronikus leletet maximum 1 munkanapon belül, de jellemzően sokkal korábban küldjük meg.

 

A vizsgálattal kapcsolatban felmerülő további kérdésekre szakembereink készséggel válaszolnak. Hívják bizalommal ingyenes zöld számunkat: 06 80 69 69 69 vagy keressenek

e-mailben: info [kukac] pentacorelab.hu

 

Köszönjük a megértésüket és közreműködésüket!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

 

 

 

Ha bármi kérdése van:

Hívja Katalint 0-24

+ 06-80-69-69-69

Kérjük adja meg személyes adatait és küldje el kérdéseit, amelyre szakértőink 24 - 48 órán belül készséggel válaszolnak.

Köszönjük, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Hiba történt, kérjük próbálja újra.